Veleposlaništvo Republike Slovenije v Abu Dhabiju /IZJAVA O DOSTOPNOSTI /

23. 09. 2020

IZJAVA O DOSTOPNOSTI

Dostopnost

 

Organi državne uprave Republike Slovenije se zavezujemo, da bomo omogočali dostopnost spletišč državne uprave v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij vsem uporabnikom.

 

Izjava o dostopnosti

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletišče Veleposlaništva Republike Slovenije v Abu Dabiju.

Stopnja skladnosti

Spletišče Veleposlaništva RS v Abu Dabiju je delno skladno z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij zaradi spodaj navedenih izjem.

 

Nedostopna vsebina

Spodaj navedena vsebina ni dostopna zaradi nesorazmernega bremena:

  • vse fotografije niso opremljene z opisi oziroma še nimajo alternativnega besedila.

  • dokumenti v PDF obliki zapisa,
  • različne kompleksne tabele s podatki.

 

Dostopne alternative

Vse informacije, ki so dostopne na spletni strani Veleposlaništva RS v Abu Dabiju lahko uporabniki dobijo na telefonski številki veleposlaništva: 02 672 764 ali preko elektronskega naslova: sloembassy.abudhabi@gov.si ali osebno na naslovu slovenskega veleposlanništva Capital Plaza – Office Tower, Khalifa St. – Corniche, Abu Dhabi, ZAE v času uradnih ur.

Obvestilo o domnevno nedostopnih vsebinah in/ali zaprosilo za informacije o nedostopnih vsebinah nam lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na na naslov veleposlaništva ali na E- naslov: sloembassy.abudhabi@gov.si

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 23. septembra 2020 na podlagi SAMOOCENA.

Izjava je bila nazadnje pregledana 23. septembra 2020.

 

Povratne in kontaktne informacije

Obvestilo o morebitnih primerih neskladnosti objav z določili Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij in zahteve po posredovanju informacij v dostopni obliki lahko pošljete po navadni ali elektronski pošti na naslov: slovenskega veleposlanništva Capital Plaza – Office Tower, Khalifa St. – Corniche, Abu Dhabi, ZAE oz. sloembassy.abudhabi@gov.si

Odgovor boste prejeli v roku osmih dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora, vam bomo sporočili, kdaj bo odgovor podan in razloge za zakasnitev odgovora.

 

Izvršilni postopek

V primeru, da ugotovite odstopanja od določil Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko podate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo po navadni ali elektronski pošti na naslov:

 

Uprava Republike Slovenije za informacijsko varnost

MINISTRSTVO ZA JAVNO UPRAVO

Tržaška cesta 21
1000 Ljubljana

01 478 47 78

gp.uiv@gov.si